Revitalize Goes

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Ontspannende Massage


De ontspannende massage is een goede manier om  tot rust te komen. Het zorgt voor een balans tussen lichaam en geest. 

Veel mensen hebben het tegenwoordig druk en leven met veel stress. Deze massage is een fijne behandeling bij bv. stijve spieren in de nek, schouders en rug. U zult zich na een behandeling verfrist voelen.

SportmassageHet doel van de sportmassage is om, prestatie te verbeteren, de kans op blessures te verminderen en herstel te bevorderen. Iedereen die sport wil zich graag fit voelen, maar door ons drukke dagelijkse leven is de kans op overbelaste spieren zeer groot.

Een massage voor of na het sporten heeft daarom een zeer gunstige uitwerking op de spieren. 

Lymfetherapie
(MLD volgens de Voder techniek)


MLD is een rustige, ritmische massage techniek die geen pijn mag doen. 

Dit heeft als resultaat, buiten dat het vocht afvoert, een pijn dempende en spier- ontspannende werking. Ondanks dat het zacht aanvoelt heeft het ook een groot effect op het afvoeren van afvalstoffen in het lichaam.

Er zijn veel redenen om te kiezen voor MLD, slapeloosheid, behandelen tijdens het afvallen/detoxen, rusteloze benen, het behandelen voor en/of na een (orthopedische) operaties, bij breuken en bij zwellingen ontstaan na blessures. 

Let wel, een probleem dat al geruime tijd bestaat zal niet na één behandeling over zijn. Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te krijgen.

BindweefselmassageBindweefselmassage wordt toegepast op de bindweefsel van het lichaam. Dit is de laag tussen die zich tussen de spieren en de huid bevind.

Door verklevingen en/of spanning kunnen stoornissen ontstaan in het bewegingsapparaat. Je masseert het bindweefsel door de huid op rek te brengen. 

Bindweefsel massage kan als onplezierig worden ervaren, maar geeft een goed resultaat.

TapenTapen kan gebeuren door verschillende technieken te gebruiken.

Je kunt een gewricht immobiliseren.

Je kunt een gewricht, pees of spier ook tapen om de werking te optimaliseren.

Je kunt voor alleen tape kiezen, maar het kan ook ter ondersteuning van een behandeling worden gebruikt.