Revitalize Goes

Klik hier om de ondertitel te bewerken

HYGIËNE.

Hygiëne vind ik erg belangrijk in mijn praktijkruimte.
Ik zorg ervoor dat deze schoon en netjes is.
Ik verwacht dan ook van cliënten dat zij schoon naar mijn praktijk komen en mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn.


VRAGEN.

Voor aanvang van de behandeling zal ik u wat vragen stellen. Deze zullen zijn over uw gezondheid, eventuele medicatie gebruik en uw sportverleden. Als ik twijfels hebben over een bepaalde blessure dan zal ik, mocht ik dit nodig vinden de behandeling staken en u door verwijzen naar een andere specialist. GEEN gegevens zullen worden doorgegeven aan derden zonder uw toestemming!


GELIEVE CONTANT TE BETALEN.

De betaling in contant na de massage, ik heb geen pinautomaat, dus er is geen mogelijkheid om te pinnen. Overmaken kan in overleg.


AFSPRAAK AFZEGGEN.

Ik behandel uitsluitend op afspraak. Wilt u uw afspraak afzeggen? Dan kunt u tot 24 uur van te voren uw afspraak kosteloos annuleren, daarna moet de behandeling helaas in rekening worden gebracht (overmacht uitgezonderd).


GEDIPLOMEERD ESPO SPORTMASSEUR.

Ik ben gediplomeerd sportmasseur, ik heb hiervoor een gedegen opleiding gevolgd, ik doe dan ook geen erotische massages. Bij ongewenste toenadering, zal ik de behandeling direct stoppen.